Kesan Seawal 5 Hari Untuk Kecutkan Buasir & Lancarkan Sembelit

PEDIH NAK BERAK SEBAB BUASIR ? DUDUK 5 MINIT PUN RASA BERDENYUT? ? RASA TAK SELESA NAK BERGERAK DAN BERDIRI?

” Saya akan bantu anda pulih & cegah buasir terus selamanya..”

TANPA PERLU SEBARANG PEMBEDAHAN !!

” Tengok Video Feedback Pengguna Yang Ada Masalah Buasir Dibawah “

BUASIR BERTAHUN TAHUN PUN KECUT & SEMAKIN SEMBUH

SIAPA ADA BUASIR DAH LAMA ATAU BARU NAK JADI?? WAJIB BACA SAMPAI HABIS

Sebelum ni, ramai pesakit datang pada kami mengadu pasal masalah buasir ni. Kebanyakkan mereka dah cuba macam macam produk & rawatan untuk pulihkan buasir ni.

Ada dah amik ubatan dan suplemen untuk buasir ni. Boleh dikatakan kecut lah jugak buasir ni tapi cuma sementara sahaja. Lepastu dia menjadi semula..

Dah cuba buat rawatan di pusat rawatan alternatif tapi sekejap sahaja hilang.. (bukan tak bagus, bagus) cuma bukan hilang secara berpanjangan..

Ya, kebanyakkan yang dah cuba bermacam cara diatas semuanya tak berkekalan dalam merawat penyakit buasir ni..

Sehingga ada yang dah tahap jumpa pakar dan terpaksa set appointment untuk operation. (yang dah buat pembedahan buasir pun ramai) cuma tahap ni sangat lah kritikal dan kronik. Selain perlu rawatan berkala dan kos yang tinggi perlu dibelanjakan..

Adakah anda sanggup nak biar je buasir ni melarat?

PUNCA UTAMA TERJADINYA BUASIR YANG RAMAI ORANG AMBIL SAMBIL LEWA..

SEMBELIT (PUNCA UTAMA)

Biasanya bila nak berak dan najis terlalu keras. Pesakit akan cuba meneran sekuat hati untuk keluarkan najis. Kesan daripada ini akan melukakan dubur sehingga jadi bengkak dan bernanah.

IBU HAMIL

Ibu mengandung berisiko kena buasir. Kerana berlakunya perubahan Hormon tinggi sewaktu mengandung. Dan alami urat yang bersimpul dikawasan bawah rahim. Terjadinya saluran membengkak kerana darah tersekat dikawasan pembuangan dan puncanya jadi buasir.

2 Jenis Buasir

Secara umum, ada terdapat 2 jenis buasir utama iaitu :

 

Buasir dalaman (Internal Hemorrhoid)

Buasir dalaman terbentuk di dalam rektum dan biasanya tidak menyakitkan, tetapi mungkin masih berdarah.

Buasir luaran (External Hemorrhoid)

Manakala, buasir luar berkembang di sekitar dubur dan cenderung lebih menyakitkan.

BUASIR ANDA DAH TAHAP BERAPA?

Cuba check tahap buasir anda dibawah..

TAHAP 1

Berdarah sahaja tapi tidak terkeluar.

TAHAP 2

Buasir terkeluar dan boleh masuk sendiri, sama ada berdarah atau tidak.

TAHAP 3 (Agak Berbahaya)

Buasir terkeluar dan perlu ditolak dengan jari, Sama ada berdarah atau tidak.

TAHAP 4 (Sangat Berbahaya)

Buasir terkeluar dan tidak boleh langsung dimasukkan semula.

Andaikata buasir anda dah sampai ke ⚠️ TAHAP 3 & 4 pastinya lebih susah dan lebih sakit  kalau tak buat rawatan dengan segera!

 
Sekiranya dibiarkan tanpa dirawat atau dicegah. Kuman atau bakteria daripada buasir ini akan mula merebak ke bahagian lebih dalam lagi..

~ Akan jadi lebih berbau busuk
~ Akan lebih pedih & sakit
~ Akan jadi pendarahan dalaman dan menitis di bawah

Bukan nak menakutkan anda ya! Siapa ada buasir ja faham & tahu..

Sekarang anda lebih jelas dan faham kenapa anda berisiko sekiranya ada masalah buasir  ini? 

JANGAN RISAU ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA !

 Saya akan kongsikan pada anda cara atasi masalah ini sebelum buasir anda berubah lebih bahaya!

Teruskan bacaan..

Dato Dr. Zulkifli Selaku Pemilik (DZR HEALTHCARE) Rangkaian Perubatan Tradisional di Utara, seringkali ditanya bila bersiaran di TV..

” Beliau biasa menasihati pesakit buasir melakukan pencegahan buasir di peringkat Awal sebelum menjadi lebih melarat.”

” Beliau sarankan kepada penghidap buasir untuk pastikan 3 langkah ini dilakukan untuk atasi penyakit buasir dengan segera..”

Bagaimana nak atasi masalah buasir ini?

Dibawah ini ialah antara kaedah perlu diambil untuk memulihkan buasir daripada terus melarat. (Boleh rujuk pakar sekiranya tidak pasti)

Kenal pasti kewujudan buasir

Waktu cangkung untuk buang air, cuba sentuh dubur dengan jari. Cari SPOT buasir. (Dah ada benjolan bengkak atau belum)

Hentikan bengkak buasir/ cegah dari dijangkitan kuman & bakteria

Sekat kawasan bengkak buasir dari terus membesar.

Ikhtiar hindari sembelit

Lancarkan pembuangan najis tanpa sembelit. Amalkan pemakanan yang sihat. Hindari aktiviti duduk terlampau lama.

Ada tak cara lebih berkesan, mudah dan efektif untuk atasi masalah buasir diatas dari terus merebak dan melarat?

Pastinya ada! Untuk yang dah hampir GIVE-UP sebab derita tanggung buasir ni. Anda boleh cuba ubat HERBA TRADISI MODEN khas untuk cegah & rawat Buasir luar serta dalaman!

KAPSUL BUASIR atau PILES CAPSULES!

FORMULASI RAMUAN HERBA IKHTIAR PULIH DAN RAWAT BUASIR LUAR DALAMAN

PILES CAPSULES

DAH BANTU LEBIH 11,290 PESAKIT BUASIR BERJAYA SEMBUH DARI BUASIR TAHAP 1 SEHINGGA TAHAP 4!

Ini 4 ramuan asli tradisional dalam Piles Capsules (Kapsul buasir) yang sangat berkesan atasi buasir dari buasir tahap 1 ke tahap 4!

Manfaat PILES CAPSULES membantu mengatasi masalah buasir anda :

  • Mengeringkan luka & nanah buasir secara semulajadi tanpa kesan sampingan
  • Mematikan rebakan kuman/bakteria bengkak buasir
  • Mengurangkan bengkak buasir sehingga mengecut.
  • Membantu kurangkan gatal & pedih buasir.
  • Melawaskan pembuangan. Hindari sembelit yang teruk.

Piles Capsules 100% Selamat & berkesan mendapat jaminan Kelulusan Biro Farmasi Kebangsaan (KKM) & Jakim Malaysia

KENAPA PILES CAPSULES?

Ramuan Herba Tradisional Terbaik & Adunan Moden yang terbukti dalam rawatan buasir.

CARA AMALKAN PILES CAPSULES?

Ambil sehari 2 biji sahaja.

✅ 1 Biji Pagi (Selepas Sarapan)

✅ 1 Biji Malam (Selepas Makan Malam)

Paling cepat kesan terlihat seawal 7 Hari.

✅ 1 Botol ada 30 Biji Kapsul.

Piles Capsules mendapat liputan media dan pengiktirafan

Feedback Pengguna Piles Capsules

Disclaimer : Setiap Kesan Berbeza Mengikut Tahap Buasir Pengguna

TAHNIAH! ANDA BERADA DI LANGKAH TERAKHIR UNTUK HAPUSKAN BUASIR ANDA!

Saya berharap sangat dapat bantu pesakit buasir yang ada masalah buasir tahap 1,2,3 atau 4 berjaya sembuh dari masalah buasir dengan segera!

Harini pihak PILES CAPSULES HQ (DZR Healthcare) nak bagi Special Promo terhad untuk yang buat Oder hari ini & di Website ini sahaja “

Special Promo Hari Ini :
’17/06/2024’
Promo harga diskaun 33% & Dapat Freegift Istimewa bagi penghidap buasir!
😱😱😱

FREEGIFT semua ini bernilai lebih RM40 tau! TERHAD hanya untuk hari ini & yang tempah di Website Herbamodenbuasir ini sahaja!

PAKEJ TAHAP 2
(2 BOTOL)

RM296

RM170

FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA

Klik butang atas ini anda akan dibawa ke bahagian Pembayaran Secara Online 100% Secure

PAKEJ TAHAP 3-4
(3 BOTOL)

RM440

RM210

FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA

Klik butang atas ini anda akan dibawa ke bahagian Pembayaran Secara Online 100% Secure

SET PERCUBAAN
(1 BOTOL)

RM158

RM125

FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA

Klik butang atas ini anda akan dibawa ke bahagian Pembayaran Secara Online 100% Secure

Tak menang tangan tempahan bila buat Special Promo Limited ni!

Tolong jangan lepaskan peluang ini sebelum stok & SPECIAL PROMO ini tamat! Oder Sekarang!

JAMINAN 100% Sampai Dengan Selamat!

PILES CAPSULES Dijamin Selamat Dan Halal.

Ada masalah pembayaran secara Online? Whatsapp Admin HQ untuk bantuan,

Klik : Whatsapp HQ PILES CAPSULES

Soalan Lazim

Penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja untuk sampai di Semenanjung Malaysia. Penghantaran  5 hari  keatas sehingga 7  hari bagi Sabah dan Sarawak.

CARA AMALKAN PILES CAPSULES?

Ambil sehari 2 biji sahaja.

✅ 1 Biji Pagi (Selepas Sarapan)

✅ 1 Biji Malam (Selepas Makan Malam)

✘ Ibu mengandung bawah 6 bulan

✘ Ibu menyusu bawah 6 bulan

✘ Kanak-kanak bawah  5 tahun

✘ Kanak-kanak yang ada masalah G6PD (Glucose-6-phosphate dehydrogenase)

Keberkesanan bergantung kepada individu. Ada yang berkesan selepas 3 hari, 7 hari dan sebulan. Bergantung pada tahap masalah buasir pengguna.

P/S: Untuk masalah buasir kronik. Sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bergantung pada tahap pulih dan hilang masalah buasir pengguna.

Kebanyakkan pengguna terus amalkan Piles Capsules kerana nak pastikan pulih & rawat buasir sehingga kering/mengecut.

Jika En/Cik tiada online banking boleh order melalui WhatsApp dengan klik sini.

Melalui CDM, bank in kepada akaun Sinuscare iaitu Fereena HQ di bawah:

Selepas pembayaran, hantar gambar slip WhatsApp dengan klik sini.

error: Content is protected !!